fbpx

CJNC 2015 a Vilafranca del Penedès

Vilafranca del PenedèsCoincidint amb el nomenament de Vilafranca del Penedès com a Capital de la Cultura Catalana 2015, l’edició d’aquest any del Cor Jove Nacional de Catalunya es celebrarà en aquesta població.

Si tens entre 18 i 28 anys i vols venir a cantar aquest estiu amb el Cor Jove Nacional de Catalunya només has d’omplir el següent formulari.

Les audicions seran els dies 30 Capitalitat 2015i 31 de gener i 1 de febrer de 2015, a l’ESMUC i al Conservatori Superior de Música del Liceu.

Les dates previstes del Stage són del 16 al 26 de juliol de 2015. Per aquesta tercera edició del CJNC els directors convidats són Erik Van Nevel i Jordi Casas. I com en les altres edicions, l’instructor vocal serà Salvador Parron i el pianista acompanyant Oriol Castanyer.