fbpx

Proves d’accés CJNC 2016

Enguany el format de l’estada del Cor Jove Nacional de Catalunya ha canviat una mica respecte les tres edicions anteriors. El CJNC ha estat convidat a participar a les Choralies (Vaison la Romaine) en un projecte conjunt amb 3 Cors Nacionals (Noruega, Itàlia i França) i interpretar “Simfonia del mar” de Vaughan Williams. El director català convidat és en Xavier Pastrana i el repertori que s’interpretarà seran obres de grans autors catalans com ara Lamote de Grignon, Joaquim Serra, Cristòfor Taltabull i Manuel Oltra. Per tot això, l’stage serà del 26 de juliol al 11 d’agost, la primera part a Catalunya (Vila-Seca) i la segona part a França.

Les audicions constaran d’una obra solista lliure, dues obres corals obligades i una lectura a vista. Les obres obligades són Romance i Elefant de Manuel Oltra, caldrà cantar també les parts solistes.

Les obres corals s’interpretaran en quartets.
Les proves seran els dies 30 i 31 de gener a Barcelona.
Les proves de selecció són per a joves de 18 a 28 anys.

Les persones interessades han d’omplir el següent formulari http://www.mcc.cat/forms/cjnc4