fbpx

Últim concert del #CJNC17

El diumenge 7 de gener de 2018 a les 19h, a l’Auditori Josep Carreras de Vila-seca, el Cor Jove Nacional de Catalunya oferirà un concert de Reis extraordinari com a clausura del seu 5è aniversari i com a mostra d’agraïment a la ciutat que n’ha acollit els dos últims encontres. L’acte serà, també, el comiat de Xavier Pastrana com a director del CJNC. Pastrana n’ha dirigit les edicions del 2016 i 2017, aquesta última al costat de l’argentí Santiago Ruiz, i amb el concert del pròxim dia 7 en farà el relleu a Josep Vila i Casañas, que assumirà la direcció del Cor Jove Nacional de Catalunya 2018.

El Cor Jove Nacional de Catalunya acaba dos anys d’estada a Vila-seca per engegar amb força la seva 6a edició, que el portarà a participar en l’estrena d’una obra del mateix Vila per al Congrés Mundial de Pueri Cantores, i a viatjar fins a Tallin, on participarà al XXè Europa Cantat, el festival coral més important en l’àmbit europeu. A més, també està previst que enregistri el seu primer disc.

Aquest concert de Reis, on el CJNC interpretarà el programa amb músiques d’autors nord i sud-americans que va estrenar en el darrer encontre, se celebrarà, doncs, amb la convocatòria per a les audicions del Cor Jove Nacional de Catalunya 2018 ja oberta. Unes audicions que se celebraran els dies 19 i 20 de gener a l’Escola Superior de Música de Catalunya (ESMUC).

Informació pràctica:
7 de gener de 2018 a les 19h
a l’Auditori Josep Carreras de Vila-seca
Entrada lliure