fbpx

Lluís Vilamajó, director del CJNC20

El tenor i director barceloní, format a l’Escolania de Montserrat i al Conservatori Municipal Superior de Música de Catalunya, serà el director de la 8a edició del Cor Jove Nacional de Catalunya. Per primera vegada, la direcció d’aquest projecte coral d’excel·lència que impulsa el Moviment Coral Català no serà compartida, tot i que Vilamajó sí que comptarà amb un equip de professionals que l’adjudaran a aprofundir en el treball amb els joves cantants.

L’encontre del CJNC20, que es clourà amb diversos concerts arreu del territori, tindrà lloc a Catalunya del 23 al 31 de juliol, durant el qual els joves cantants seleccionats treballaran l’exigent repertori. Un repertori que girarà entorn de la música alemanya dels segles XVIII i XIX.

Per poder formar part de la 8a edició del Cor Jove Nacional de Catalunya, els aspirants hauran de superar les audicions que se celebraran el mes de febrer, entre els dies 13 i 16. L’audició consistirà en la interpretació d’una obra obligada i un petit assaig per quartets, conduït pel mateix Lluís Vilamajó.

La inscripció per participar en les audicions del CJNC20 es podrà fer a través d’un formulari a la web www.cjnc.cat a partir de gener.