fbpx

EL CJNC DEBUTA AL PALAU AMB UN CONCERT EXTRAORDINARI DE REIS

El concert serà el comiat del CJNC19, dirigit per Mireia Barrera, interromput el març passat per l'arribada de la pandèmia.

Aquest dijous, 7 de gener, a les 20h, el Cor Jove Nacional de Catalunya debutarà al Palau de la Música Catalana amb un concert que serà excepcional, en molts sentits, per a aquesta formació coral d’alt nivell, integrada per joves cantats d’entre 18 i 28 anys.

Instrument pedagògic i artístic d’excel·lència, i ambaixador del cant coral català, el debut al Palau és una cita especialment significativa per a aquest projecte nascut l’any 2013 per iniciativa del Moviment Coral Català, amb el suport del Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya, que renova anualment la direcció artística i tota la seva plantilla de cantaires, buscant oferir igualtat d’oportunitats als nous talents emergents.

A més a més, el concert serà al comiat de l’edició 2019 del CJNC, dirigida per Mireia Barrera. Un comiat programat pel 13 de març passat, però que l’arribada de la pandèmia va obligar a cancel·lar just el dia abans, després de diversos dies d’assaig i amb tot preparat.

Ja el 2021, el CJNC19 tindrà finalment l’oportunitat d’acomiadar-se sobre l’escenari amb un concert que molt probablement tindrà de públic alguns dels integrants del CJNC20, que arrencava aquest estiu passat. Una convivència de dues edicions del Cor Jove Nacional de Catalunya, totalment inèdita, que fan d’aquest concert una cita encara més especial.

Més informació i venda d’entrades a: https://www.palaumusica.cat/ca/cor-jove-nacional-de-catalunya_824653