fbpx

Pere Lluís Biosca dirigirà l’edició 2021 del Cor Jove Nacional de Catalunya

Agafa el relleu de Lluís Vilamajó com a director d'aquest projecte formatiu d'excel·lència, que arriba enguany a la 9a edició.

Després d’un any marcat per la pandèmia i la posada en pràctica dels protocols de prevenció pel cant coral, el Cor Jove Nacional de Catalunya arrenca la seva 9a edició amb la mirada posada a l’estiu, quan celebrarà el seu encontre, i l’esperança de poder-ho fer amb una certa normalitat.

Pere Lluís Biosca, actual director del Cor Francesc Valls de la Catedral de Barcelona i del Cor Madrigal, assumirà enguany la direcció del Cor Jove Nacional de Catalunya, un projecte formatiu d’excel·lència impulsat pel Moviment Coral Català que compta amb el suport del Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya. Biosca ha dissenyat una proposta artística que girarà entorn de la música sacra catalana, amb un diàleg entre compositors antics i contemporanis que inclourà una obra d’estrena de Joan Magrané.  

El Cor Jove Nacional de Catalunya 2021, que celebrarà el seu encontre del 12 de juliol a l’1 d’agost, té previst participar al festival Europa Cantat, a la ciutat de Ljubljana, a Eslovènia, i al Festival de Música Antiga dels Pirineus (FeMAP), on clourà l’encontre amb concerts els dies 30 i 31 de juliol, després d’una setmana de treball a La Seu d’Urgell. El seu últim concert serà el març de 2022 a L’Auditori de Barcelona, en el marc del festival Emergents.

Els dies 9, 10 i 11 d’abril, a Barcelona, tindran lloc les audicions per formar part d’aquesta 9a edició, obertes a qualsevol jove cantant d’entre 18 i 28 anys que vulgui complementar la seva formació i viure una experiència coral al més alt nivell. La inscripció per poder-hi participar es podrà fer a través de la pàgina web www.cjnc.cat a partir del 10 de febrer.