fbpx

El CJNC prepara el seu segon treball discogràfic

El disc, de música sacra catalana contemporània, inclourà dues obres encarregades pel CJNC a Joan Magrané i Bernat Vivancos.

L’auditori municipal de Vilafranca del Penedès acull durant tres dies, del 9 a l’11 d’agost, l’enregistrament del que serà el segon disc del Cor Jove Nacional de Catalunya, un projecte formatiu d’excel·lència organitzat pel Moviment Coral Català amb el suport dels departaments de cultura de la Generalitat de Catalunya i de la Diputació de Barcelona.

Després d’un llarg encontre d’estiu, que ha portat el CJNC a Eslovènia, al festival Europa Cantat, i al Festival de Música Antiga dels Pirineus, els 32 nois i noies que integren la formació coral s’han retrobat ara, de nou sota la direcció del vilafranquí Pere Lluís Biosca, per gravar part del repertori que han ofert al llarg de la gira de concerts. Un repertori de música sacra catalana contemporània que inclou dues obres d’estrena de Joan Magrané i Bernat Vivancos, dos dels compositors catalans més internacionals, a més a més d’obres de Mariona Vila i Albert Guinovart.

L’enregistrament, que produeix l’editorial Ficta, s’està duent a terme amb el suport de l’Ajuntament de Vilafranca del Penedès i amb un protocol de prevenció de la Covid-19 molt estricte, amb proves PCR prèvies i tests d’antígens.

El disc està previst que pugui veure la llum a principis del 2022, moment en el qual el Cor Jove Nacional de Catalunya té programat tornar a Vilafranca per oferir aquest mateix repertori en concert, amb data encara pendent de confirmació, en la que serà una de les últimes actuacions en directe de l’edició 2021, just abans de constituir-se la que serà la 10a promoció del CJNC.