fbpx

CatMúsica obre una setmana dedicada a l’Emergents amb el debut del CJNC20 a L’Auditori

El concert, dirigit per Lluís Vilamajó i amb Maria Mauri al piano, es va enregistrar el 28 de març passat.

Ahir al vespre, a les 20h, Catalunya Música va iniciar una setmana especial de concerts dedicada al Festival Emergents que organitza L’Auditori de Barcelona, i ho va fer amb l’emissió de l’enregistrament del concert que el Cor Jove Nacional de Catalunya 2020, dirigit per Lluís Vilamajó i amb Maria Mauri al piano, va oferir a la Sala Oriol Martorell el passat 28 de març.

El concert, que suposava el debut del Cor Jove Nacional de Catalunya a L’Auditori, va ser l’últim dels que va oferir la 8a edició del CJNC. Una edició molt marcada per la pandèmia i que va assenyalar el camí per a la recuperació de l’activitat coral a Catalunya, després del confinament per la pandèmia de Covid-19.

El Cor Jove Nacional de Catalunya va trepitjar l’escenari de L’Auditori per primera vegada amb un programa de música vocal alemanya dels segles XVIII i XIX, que ja havia tingut ocasió d’interpretar a Sant Benet de Bages i a Vic com a clausura de l’encontre d’estiu. El concert va voler ser, també, un homenatge a Àlex Honrubia, integrant del CJNC20, que va morir sobtadament poques setmanes abans.

L’emissió del concert estarà disponible a la web de Catalunya Música durant un mes.