fbpx

El CJNC convoca les audicions per a la seva 10a edició

Se celebraran del 25 al 27 de març a Barcelona, i estan obertes a qualsevol jove cantant d'entre 18 i 28 anys.

El Cor Jove Nacional de Catalunya ha obert, avui, la inscripció a les audicions que serviran per constituir el CJNC22, el 10è, que dirigirà Manel Valdivieso i que té previst interpretar el Magnificat de Bach amb la JONC i les Musikalische Exequien de Schütz.

Les audicions, obertes a qualsevol jove cantant d’entre 18 i 28 anys que vulgui complementar la seva formació, tindran lloc a Barcelona els dies 25, 26 i 27 de març, i consistiran en la interpretació d’una obra de lliure elecció, que pot ser un oratori, lied, cançó o ària d’òpera barroca o clàssica anterior a 1860, i dues obres obligades. En aquest cas, les obres obligades seran dos fragments del Magnificat de Bach: el “Sicut locutus est”, obligatori per a tots els aspirants, i el “Fecit potentiam” o l’“Omnes generationes”.

La inscripció estarà oberta fins pocs dies abans de l’inici de les audicions, fins al 18 de març, i es pot fer a través de la pàgina web del CJNC: https://cjnc.mcc.cat/audicions/