fbpx

El segon disc del CJNC ja està disponible a totes les plataformes digitals

Titulat "Musica Nova", i amb el segell de FICTA, és un recull de música sacra catalana contemporània.

El Cor Jove Nacional de Catalunya publica el seu segon disc: Musica Nova. Enregistrat a l’auditori municipal de Vialfranca del Penedès el mes d’agost passat pel CJNC21, sota la direcció de Pere Lluís Biosca, aquest nou àlbum és un recull de música sacra catalana contemporània. Publicat pel segell FICTA, aquest nou disc del Cor Jove Nacional de Catalunya deixa enregistrades les dues obres encarregades per la mateixa formació a Bernat Vivancos i Joan Magrané, i es completa amb peces d’Albert Guinovart i Mariona Vila.

Els “Goigs de Nostra Dona”, de Bernat Vivancos, és una monumental obra coral a cappella, de quasi 30 minuts, basada en l’obra homònima de Joan Brudieu (1520 – 1591), considerat un dels millors músics de tot el Renaixement català, i, com els “Dos motets breus” de Joan Magrané, per a sis veus, van ser encàrrecs del Cor Jove Nacional de Catalunya per a la seva novena edició. Al disc també s’hi poden escoltar el “Liber generationis” de Mariona Vila i el “Dixit Dominus” d’Albert Guinovart, dues obres encarregades pel Cor Francesc Valls i estrenades el 2018, a més a més de l’arranjament de Bernat Vivancos d'”El cant dels ocells”.

El disc sortirà aviat, també, en format físic, però de moment ja es pot gaudir des de qualsevol racó del món a través de les plataformes digitals.