fbpx

El CJNC22 convoca una segona jornada d’audicions

Se celebraran el 30 d'abril i el 3 de maig a Barcelona, i obren la porta a audicionar per participar, només, a un dels encontres.

Després de les audicions celebrades el 25, 26 i 27 de març, de les quals ja n’han sorgit els primers integrants del CJNC22, el Cor Jove Nacional de Catalunya obre una segona convocatòria d’audicions. Se celebraran el dissabte 30 d’abril i el dimarts 3 de maig, durant tot el dia, a Barcelona, i la principal novetat és que obren la possibilitat d’audicionar per participar, només, a un dels encontres que el CJNC celebrarà enguany.

Tenint en compte la durada del projecte del CJNC22, que exigeix una àmplia disponibilitat, s’ha obert la porta a un fet excepcional fins ara al Cor Jove Nacional de Catalunya, que és el de comptar amb plantilles diferents pels dos encontres. L’objectiu d’aquesta modificació és facilitar l’accés al projecte i que ningú en quedi fora per no poder assumir un calendari que podria ser incompatible amb compromisos laborals.

Les persones interessades, doncs, tenen una nova oportunitat per formar part d’aquest projecte formatiu d’alt nivell, que enguany celebra el seu 10è aniversari fent una immersió en el barroc alemany de la mà de Manel Valdivieso. Un repertori amb obres tan destacades com el Magnificat de Bach, que unirà per primera vegada a la JONC i al CJNC, o les Musikalische Exequien de Schütz, que el CJNC22 interpretarà amb solistes del cor.

La inscripció a aquesta segona convocatòria d’audicions es podrà fer entre l’11 i el 24 d’abril a la pàgina web del CJNC (cjnc.mcc.cat), on s’hi pot trobar, també, tota la informació i requisits per participar-hi.