fbpx

Arrenca la primera trobada de Setmana Santa del CJNC

Es clourà el divendres 29 de març amb un concert al Festival de Pasqua de Cervera.

Aquest cap de setmana ha arrancat el primer encontre de Setmana Santa del Cor Jove Nacional de Catalunya, una nova cita anual en el calendari d’aquesta formació coral d’alt nivell, que fins ara només es reunia a l’estiu, que permetrà donar més continuïtat al projecte formatiu.

Les sessions de treball es desenvoluparan entre el 23 i el 28 de març a Barcelona, a l’Espai Palau del Palau de la Música Catalana i La Casa dels Entremesos, gràcies a la col·laboració de l’Orfeó Català i la Coral Sant Jordi, i es clourà amb un concert el divendres 29 de març a les 20h al Paranimf de la Universitat de Cervera, en el marc del Festival de Pasqua.

Mireia Barrera, directora titular del CJNC, ha dissenyat un programa, per a aquesta trobada, que farà un recorregut del Noucentisme a la contemporaneïtat de la música coral catalana, partint de Toldrà i arribant fins a Xavier Puig i Bernat Vivancos, passant per grans noms del segle XX: Lamote de Grignon, Mompou, Valls, Montsalvatge i Oltra.