fbpx

Les veus del CJNC omplen el Paranimf de la Universitat de Cervera

El concert al Festival de Pasqua tancava la trobada de Setmana Santa.

Amb un Paranimf de la Universitat sense ni una cadira buida, el Cor Jove Nacional de Catalunya va cloure aquest divendres passat, 29 de març, la seva primera trobada de Setmana Santa. Una nova cita anual en el calendari d’aquesta formació coral d’alt nivell que ha de permetre donar més continuïtat al projecte formatiu.

El concert, celebrat en el marc del Festival de Pasqua de Cervera, feia un recorregut del Noucentisme a la contemporaneïtat de la música coral catalana, partint de Toldrà i arribant fins a Xavier Puig i Bernat Vivancos, passant per grans noms del segle XX: Lamote de Grignon, Mompou, Valls, Montsalvatge i Oltra. Un programa que va dirigir Mireia Barrera, directora titular del CJNC, amb Jordi Castellà al piano.

La pròxima cita del CJNC serà, ja, a l’estiu, amb una trobada que arrencarà el 19 de juliol a Vic.