Audicions

El Cor Jove Nacional de Catalunya és un projecte coral d’excel·lència, al més alt nivell, obert a qualsevol jove cantant d’entre 18 i 28 anys que vulgui complementar la seva formació. La selecció dels seus membres es fa anualment mitjançant un procés d’audicions.

AUDICIONS TANCADES

Dates: 30 d’abril i 3 de maig de 2022

Lloc: Escola Superior de Música de Catalunya (Barcelona)

Contingut de l’audició per participar a tot el projecte o al 1r encontre (8 al 16 de juliol de 2022):

  • Una obra de lliure elecció: oratori, lied, cançó o ària d’òpera barroca o clàssica (anteriors a 1860).
  • Dues obres obligades: “Sicut locutus est” del Magnificat de Bach, i “Fecit potentiam” o “Omnes generationes” del Magnificat de Bach.

Contingut de l’audició per participar només al 2n encontre (22 al 31 de juliol de 2022) i al de febrer de 2023:

  • Una obra de lliure elecció: oratori, lied, cançó o ària d’òpera barroca o clàssica (anteriors a 1860).
  • Dues obres obligades: coral “Herr Gott, Heiliger Geist” de les Musikalische Exequien de H. Schütz, i un fragment a solo o a duo de la mateixa obra.
Cal enviar la partitura de l’obra de lliure elecció en PDF al moment de fer la inscripció a cjnc@mcc.cat. L’organització posarà un pianista a la vostra disposició en el moment de la prova, però si ho preferiu, podeu venir acompanyats del vostre.

L’organització informarà de l’horari d’audició per correu electrònic als candidats. El Moviment Coral Català es reserva la possibilitat de canviar els horaris i el lloc de l’audició amb previ avís a tots els candidats, si les circumstàncies ho requereixen.

Documentació a presentar el dia de l’audició: