fbpx

Anna Casademunt

Sóc violagambista i professora formada en els camps d’educació musical primerenca. Filla de mestra i de músic.

Sóc llicenciada en interpretació de música antiga a l’Escola Superior de Música de Catalunya i amb un màster en Pedagogia Musical, Musicologia i interpretació de la música antiga a la mateixa escola i a la Universitat de Barcelona; i el Màster de Professorat de Secundària (especialitat música).

Em vaig formar a l’Institut Gordon España on vaig estudiar la Music Learning Theory de E. Gordon (nivells I i II) i vaig obtenir la certificació de professora d’Educació Musical Primerenca, i posteriorment obtinc la certificació Early Childhood Music per el Gordon Institute (GIML) a la Temple University de Philadelphia als EUA. També m’he format amb el mètode “Música per créixer” d’Eulàlia Abad i Mireia Calduch a el Musical de Bellaterra.

Tinc experiència com a docent a secundària i primària, i actualment sóc professora de sensibilització musical en diferents centres de Barcelona.

Amb la viola formo part de diversos conjunts de música antiga com La FerlandinaThe voice of the violIn Nomine Conjunt de violes, i he col·laborat en diverses ocasions en altres conjunts dedicats a la interpretació històrica, com ara Hespèrion XXI i La Capella Reial de Catalunya, que dirigeix Jordi Savall, entre d’altres.

El 2021 creem Ars Menuda, juntament amb el guitarrista Juan Pablo Bettinotti.