fbpx

Hugo Oliveira

Originari de Lisboa, Hugo Oliveira ha especialitzat el seu repertori en els segles XVII-XIX, i ha cantat sota la direcció de Ton Koopman, Franz Brüggen, Paul McCreesh, René Jacobs, Jordi Savall, Michel Corboz, Vaclav Luks, Giuliano Carella, François-Xavier Roth, Wayne Marshall i Jaap van Zweden.

Les seves aparicions inclouen orquestres i conjunts com l’Akademie fur Alte Musik Berlin, l’Orchestra of the Eighteenth Century, Hespèrion XXI, el Ricercar Consort, la London Symphony Orchestra, el Concertgebouw Orchestra, la Wroclaw Baroque Orchestra, la Nederlands Bach Society, el Collegium 1704, L’Arpeggiata, el Ludovice Ensemble, l’orquestra del Gulbenkian i l’Orquestra Sinfónica Portuguesa. Les seves aparicions a l’escenari inclouen la prestigiosa sèrie NPS al Concertgebouw Amsterdam, el Festival a Aix-en-Provence, Ambronay Festival, Staatsoper Berlin, Vienna Konzerthaus, Praga Rudolfinum, London Barbaican Center, Centro Cultural de Belém, Fundação Calouste Gulbenkian i Teatro Nacional de São Carlos. Hugo Oliveira va participar en diversos enregistraments com “French Bass Cantates” amb Ludovice Ensemble

Hugo Oliveira ha participat en diversos enregistraments com “French Bass Cantates” amb el Ludovice Ensemble (Miguel Jalôto), “Brockes Passion” de Keizer amb Les Muffatti (Peter van Heyghen), l’òpera “Un Retour” d’Oscar Strasnoy, “Mozart Vesperae Solenne de Confessore & Bach BWV61” amb la Düsseldorf Symphoniker (Toralf Hildebrandt), “Pegaso” de T. Merula amb el conjunt La Galania, i “Mediterráneo”
amb la Cappella Mediterranea sota la direcció de Leonardo García Alarcón.