fbpx

Santiago Ruiz

Nascut a Córdoba, Argentina, es professor de guitarra del Conservatori Provincial de Música Félix T. Grazón, havent cursat la carrera de Composició Musical a la Universitat Nacional de Córdoba, així com els estudis de piano i clarinet.

Ha obtingut diversos premis i distincions, entre els quals destaquen el premi Director Revelació atorgat pel Fondo Nacional de las Artes (2007) y els 11 premis en concursos nacionals i internacionals al capdevant de la Cantoría de la Merced.

A més de mantenir una intensa activitat com a director de cors amateurs i professionals, és director titular de l’Orquestra Municipal de Cordes de Córdoba i és convidat regularment a dirigir l’Orquestra Simfònica de la Província de Córdoba, la Banda Simfònica de la Província de Córdoba, el Cor Polifònic de la Província de Córdoba, la Camerata Córdoba Nueva, l’Orquestra de Cambra de Rosario i, enguany, el Cor Nacional de Joves d’Argentina. També és membre fundador de l’Associació de Directors de Cor de la República Argentina.