fbpx

Projecte

El CJNC es troba de forma puntual al llarg de l’any, procurant no interferir amb l’activitat ordinària dels cors. Aquestes trobades són en format encontre. Durant diversos dies, els joves conviuen i treballen el repertori, la tècnica vocal i altres aspectes diversos, importants per a la seva formació com a cantants. Uns encontres que es clouen amb la celebració de diversos concerts al llarg del territori català.

Magnificat de Mendelssohn

El Cor Jove Nacional de Catalunya participarà al taller per a cors joves nacionals que s’oferirà en el marc del Festival Internacional de Cant Coral de Barcelona 2024, que organitza la Federació Catalana d’Entitats Corals. Conjuntament amb el Cor Jove Nacional de Noruega, i sota la direcció de Maria Guinand, treballarà el Magnificat de Mendelssohn, un programa que es podrà gaudir en concert el dia 13 de juliol de 2024 al Palau de la Música Catalana de Barcelona.

Calendari

Del 8 al 14 de juliol de 2024

Direcció

Maria Guinand

Programa

F. Mendelssohn: Magnificat

Fitxa artística

Cors joves nacionals de Noruega i Catalunya/ Solistes de la Beca Bach / Orquestra Simfònica Segle XXI

Encontre d’estiu 2024

L’encontre d’estiu 2024 del Cor Jove Nacional de Catalunya estarà marcat per la participació en el projecte “Biterna”, amb la companyia de dansa ITDansa, que serà l’espectacle inaugural del festival Dansàneu – Festival de Cultures del Pirineu. Després d’uns dies de treball a Vic, el CJNC es desplaçarà a les Valls d’Àneu per preparar l’estrena d’aquest espectacle amb coreografia d’Aleix Martínez que vol donar veu a les minories dissidents i que se centra en el col·lectiu de les bruixes, dones que han estat perseguides durant segles. Una proposta que forma part de l’Obrador d’arrel de la Fira Mediterrània, un programa d’impuls i suport als artistes que exploren nous camins a partir de l’arrel tradicional i la cultura popular.

Després de l’estrena de “Biterna”, el dissabte 27 de juliol, el Cor Jove Nacional de Catalunya arrencarà una petita gira en solitari, amb un programa a cappella, i que passarà per Mallorca (29/07), Menorca (31/07) i Camprodon (02/08).

Calendari

Del 19 de juliol al 2 d’agost de 2024

Direcció

Mireia Barrera

Programa

V. Tormis: Jaanilaul / V.Tormis: Marja aega magada / V.Tormis: Why We look Forward to Saint John’s Arrival / V. Tormis: Lauliku Lapsepõli / V. Tormis: Curse upon iron / A. Pärt: The Deer’s Cry / A. Pärt: O Schussel Davids / A. Pärt: Kanon Pokajanen: Ikos

Fitxa artística

Aleix Martínez, coreografia / IT Dansa / Cor Jove Nacional de Catalunya