fbpx

Encontre d’estiu 2024

L’encontre d’estiu 2024 del Cor Jove Nacional de Catalunya estarà marcat per la participació en el projecte “Biterna”, amb la companyia de dansa ITDansa, que serà l’espectacle inaugural del festival Dansàneu – Festival de Cultures del Pirineu. Després d’uns dies de treball a Vic, el CJNC es desplaçarà a les Valls d’Àneu per preparar l’estrena d’aquest espectacle amb coreografia d’Aleix Martínez que vol donar veu a les minories dissidents i que se centra en el col·lectiu de les bruixes, dones que han estat perseguides durant segles. Una proposta que forma part de l’Obrador d’arrel de la Fira Mediterrània, un programa d’impuls i suport als artistes que exploren nous camins a partir de l’arrel tradicional i la cultura popular.

Després de l’estrena de “Biterna”, el dissabte 27 de juliol, el Cor Jove Nacional de Catalunya arrencarà una petita gira en solitari, amb un programa a cappella, i que passarà per Mallorca (29/07), Menorca (31/07) i Camprodon (02/08).

Magnificat de Mendelssohn

El Cor Jove Nacional de Catalunya participarà al taller per a cors joves nacionals que s’oferirà en el marc del Festival Internacional de Cant Coral de Barcelona 2024, que organitza la Federació Catalana d’Entitats Corals. Conjuntament amb el Cor Jove Nacional de Noruega, i sota la direcció de Maria Guinand, treballarà el Magnificat de Mendelssohn, un programa que es podrà gaudir en concert el dia 13 de juliol de 2024 al Palau de la Música Catalana de Barcelona.